top of page

XELEC, UW PARTNER VOOR EEN ZORGELOOS PROJECT

Airco

Airconditioning voor het ultieme comfort

Om elke werk- of woonruimte op een perfecte temperatuur te houden, is airconditioning een aanrader. Airconditioning kan niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen. U kunt energiezuiniger verwarmen op een milieuvriendelijke manier en geniet het hele jaar door van een aangenaam klimaat in huis of in uw zaak. Xelec heeft ook voor u een verfrissende oplossing klaar, met een relatief lage investering. Reken op ons vakkundig advies voor uw airco.

airco
hr9.png
zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen blijven een interessante investering!

Meer en meer mensen kiezen vandaag resoluut voor zonnepanelen om zelf in hun stroomverbruik te voorzien. Terecht: de energieprijs blijft jaarlijks stijgen, zonnepanelen hebben een lange levensduur en een terugverdientijd van 7 tot 9 jaar zonder subsidies. De prijs van zonnepanelen is bovendien in 5 jaar tijd gehalveerd. Xelec biedt u energieadvies op maat van uw persoonlijke situatie. Zo verdient u uw investering het snelst terug, ook zonder subsidies!

hr9.png

Warmtepompen

Warmtepompen, efficiënt verwarmen met hoog rendement

De steeds strenger wordende energie-normen trekken mensen over de streep om te kiezen voor warmtepompen voor hun woning, bedrijf of sanitaire water. Slimme keuze om energiezuinig en milieuvriendelijk te verwarmen. Kiest u het best voor een water-water, grond-water, lucht-water of lucht-lucht warmtepomp voor het hoogste rendement en de laagste energiekosten? Laat u deskundig adviseren door Xelec en ontdek uw persoonlijke voordelen.

hr9.png

Sanitair

Sanitair in grote of kleine projecten

Met een combinatie van ervaring, technische kennis en passie realiseert Xelec uw sanitair met een vakkundige afwerking tot in de perfectie. Hierbij hebben we steeds oog voor de meest efficiënte, renderende en milieuvriendelijke oplossingen. Zowel bij particulieren als bedrijven komen we over de vloer. We leven steeds alle gemaakte afspraken na. Vraag Xelec meteen een vrijblijvende offerte en vraag ons om professioneel advies op maat van uw sanitair.

VRIJBLIJVEND INFO EN/OF EEN GRATIS OFFERTE BEL :

bottom of page